Winkelwagen

Resultaat 1–15 van de 40 resultaten wordt getoond

Filteren

  • Categorie

  • Series

  • Set

  • Taal

  • Reset Filter

2200+ Pokémon fans beoordelen TCG Company gemiddeld met een 4.8

Wellicht interessante categorieën

Sun & Moon series

Pokémon TCG Sun & Moon bestaat naast de base set uit een flink aantal uitbreidingen met namen als Lost Thunder, Unbroken Bonds, Forbidden Lights en nog veel meer. Ga eerst in de Sun & Moon base set op pad met de starter Pokémon Rowlet, Litten en Popplio en laat ze evolueren tot hun laatste vorm. Ontdek daarna in de uitbreidingen Pokémon als Cyndaquill, Kyurem, Sigilyph en Pheromosa. Natuurlijk is een kaartserie niet compleet zonder Pikachu. Tussen alle Pokémon zal je de Kanto-regio Pokémon vinden, maar ook de regionale Alolan varianten.

Welke Pokémon kaarten in Sun & Moon series?

De nieuwste kaartvorm die geïntroduceerd wordt in de Sun & Moon series is het type GX. Deze kracht soort is vergelijkbaar met de Z-Move zoals je die kent uit de tv-serie en de videogames.Elke uitbreidingsset van Sun & Moon TCG heeft zijn eigen GX-Pokémon zoals Solgaleo-GX, Lunala-GX, Blastoise-GX, Charizard-GX en Greninja-GX.

Een GX-aanval is zo krachtig dat je deze slechts één keer ingezet mag worden tijdens een battle. Daartegenover staat dat als je een GX-Pokémon verslaat je een goede bonus krijgt. Je mag dan twee Prize cards pakken in plaats van twee, waarmee je het spel en de overwinning naar jouw hand kan zetten.

Hidden Fates Gyarados GX Tin

Pokémon Sun & Moon kaarten kopen

De uitbreidingen van Pokémon Sun & Moon kaarten zijn verkrijgbaar in booster packs, thema decks, Elite Trainer Boxes en speciale collectie boxen. Ontdek en koop Pokémon Sun & Moon kaarten bij TCG Company.

Pokémon TCG Sun & Moon booster pack

Elk Booster Pack uit de Sun & Moon serie bestaat uit 10 kaarten waarbij je een mix krijgt van Pokémon, Trainers en Energy-kaarten. Bij een goede pull ontdek je een schitterende GX-kaart. Elke Sun & Moon uitbreiding heeft zijn eigen Booster Packs waarmee je de complete serie bij elkaar kunt verzamelen.

Pokémon TCG Sun & Moon booster box

Met een Pokémon TCG Sun & Moon booster box krijg je maar liefst 36 Booster Packs tegelijkertijd in huis. Hiermee ben je een middagje zoet als het gaat om uitpakken en sorteren. Ontdek tussen de 360 Pokémon kaarten de meest bijzondere exemplaren. Maak jij met een Sun & Moon booster box jouw uitbreiding compleet?

Hoe kan ik je helpen?

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors